Over ons

Ons geschiedenis & leuke feitjes

Harrie Lamers en Dennis Kemper kennen elkaar al een ondernemersleven lang. “We zagen elkaar geregeld tijdens netwerkbijeenkomsten”.

Zelf ben ik (Lamers) actief als zelfstandig commercieel- en marketingstrateeg en trainer. “Ik huurde bedrijfsruimte bij Dennis. Dus ik kwam letterlijk en figuurlijk bij hem over de vloer. Natuurlijk krijg je het dan ook over elkaars business en Circonstruct is eigenlijk een goede combinatie van Dennis’ kennis over vloeren en mijn ervaring als netwerker en verbinder.”

“Ik ben onder meer jurylid bij de Hogeschool Leiden, waarbij ik studenten help om hun ideeën voor een bedrijf of ontwikkeling te verwezenlijken. Ik help deze studenten door ze te prikkelen over allerlei vraagstukken en ze soms te coachen. Veel studenten zijn bezig met duurzaamheid, circulariteit, recycling en hergebruik van afval. Met Dennis sprak ik daar ook over en hij stelde terecht vast dat dat ook in zijn branche de vraag steeds meer naar voren kwam. We kwamen tot de conclusie dat we daar wat mee moesten doen.”

NIET IEDERE VLOER IS CIRCULAIR DUURZAAM

Bij Circonstruct willen we graag alle typen vloeren kunnen leveren, maar niet elke vloer is qua materiaal circulair duurzaam.

Elke vloer heeft nog wel beperkingen. We kijken niet alleen naar het materiaal waarvan de vloer gemaakt is, maar ook naar de manier waarop je het vastlegt of naar het vervoer. Samen met onze opdrachtgevers kijken we naar de best mogelijke oplossing. We kunnen heel ver meedenken en -doen, maar niet iedere opdrachtgever wil dat ook. Toch willen we ook de opdrachtgever helpen, die wij met ons concept niet kunnen bedienen. Door hem of haar bijvoorbeeld naar een ander bedrijf door te verwijzen.

Wij maken gebruik van de volgende duurzame materialen:

Circonstruct onderneemt zo verantwoord mogelijk

Ook een prachtige en duurzame vloer?

Maak kennis met ons team

Circonstruct B.V.

Samen staan wij sterk! Door samen te werken met onze partners op het gebied van duurzame vloeroplossingen komen wij stapje dichterbij totale circulariteit op het gebied van vloerafwerking.

Auteursrecht © 2021 Circonstruct.

Ontwerp & realisatie: Webtimaal