Maatschappelijk verantwoord ondernemen

Circonstruct onderneemt zo verantwoord mogelijk. Naast onze eigen inzet om het milieu zo min mogelijk te belasten en maatschappelijke meerwaarde te creëren kiezen wij per project producten van toeleveranciers op basis van duurzame en circulaire productieketens. U kunt denken aan 100% recyclebare tapijttegels. Bureaustoelen die voor 76 -100% recyclebaar zijn en aan bureaubladen die FSC® of PEFC [duurzaam bosbeheer] gecertificeerd zijn.

MAATSCHAPPELIJK VERANTWOORD ONDERNEMEN (MVO)

Circonstruct vindt het belangrijk om zich te focussen op Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO). Naast onze eigen inzet om het milieu zo min mogelijk te belasten en maatschappelijke meerwaarde te creëren, kiezen wij per project producten van toeleveranciers op basis van duurzame en circulaire productieketens. U kunt hierbij denken aan 100% recyclebare tapijttegels, bureaustoelen die voor 76 -100% recyclebaar zijn en bureaubladen die FSC® of PEFC [duurzaam bosbeheer] gecertificeerd zijn.

MVO bereiken door een circulaire kantoorinrichting te leveren

Om een circulaire kantoorinrichting te kunnen leveren, is het efficiënt inzamelen van “afval” voor hergebruik als grondstoffen noodzakelijk. Samen met u en onze toeleveranciers maken wij de cirkel rond. Wij zamelen via het ReStart® programma gebruikte bureaubladen en vloerdekking in voor hergebruik. Op deze manier kunnen wij stappen ondernemen om op een verantwoordelijke manier te ondernemen.

MVO op sociaal gebied

Circonstruct heeft een klein team met een minimaal verloop. In projecten werken wij met een flexibele schil van expertise partners. Om aan SROI-verplichtingen te kunnen voldoen, werken wij samen met het sociaal werkvoorzieningsschap. Dankzij onze focus op MVO proberen wij het milieu minder te belasten en maatschappelijke meerwaarde te verzorgen.

Circulair

Om een circulaire kantoorinrichting te kunnen leveren is het efficiënt inzamelen van “afval” voor hergebruik als grondstoffen noodzakelijk. Samen met u en onze toeleveranciers maken wij de cirkel rond. Wij zamelen via het ReStart® programma gebruikte bureaubladen en vloerdekking in voor hergebruik.

Sociaal

Circonstruct heeft een klein team met een minimaal verloop. In projecten werken wij met een flexibele schil van expertise partners. Om aan SROI-verplichtingen te kunnen voldoen werken wij samen met het sociaal werkvoorzieningsschap. Wij zijn lid van VNO-NCW, ambassadeur van het sociaal werkbedrijf in onze regio.

Circonstruct B.V.

Samen staan wij sterk! Door samen te werken met onze partners op het gebied van duurzame vloeroplossingen komen wij stapje dichterbij totale circulariteit op het gebied van vloerafwerking.

Auteursrecht © 2021 Circonstruct.

Ontwerp & realisatie: Webtimaal