materialen

Tapijt

Vloeivloer

Houten vloeren

Kurk

Marmoleum

Rubber

vloeivloer

Deze vloeivloer onderscheidt zich duidelijk van bestaande gietvloeren zoals PU of epoxy. Deze innovatieve vloeivloer biedt een totaal andere beleving, door zijn blijvend veerkrachtige eigenschappen, natuurlijke look & feel en esthetische uitstraling. Het resultaat van een uitgebalanceerde mix van natuurlijke componenten, zoals o.a kurk en lijnolie. Deze natuurlijke grondstoffen zijn bovendien hernieuwbaar, dus milieuvriendelijk. Deze vloeren zijn leverbaar in ruim dertig aantrekkelijke kleuren.

Portfolio project

circonstruct

Waarom vloeivloer

Een vloeivloer is bijzonder verwerkingsvriendelijk. Deze veerkrachtige vloeivloer laat zich snel en moeiteloos aanbrengen en afwerken tot één fraai egaal oppervlak. De vloeivloer bestaat uit natuurlijke grondstoffen en zijn hernieuwbaar.

Enkele voordelen zijn; In één keer af te lakken zonder primer, taai, slijtvast, vuilbestendig, emissiearm en naadloos aan te brengen.

Bedoeld als vloerafwerking voor bijvoorbeeld hotels, restaurants, kantoren, winkels, woningen en kantines.

Circonstruct B.V.

Samen staan wij sterk! Door samen te werken met onze partners op het gebied van duurzame vloeroplossingen komen wij stapje dichterbij totale circulariteit op het gebied van vloerafwerking.

Auteursrecht © 2021 Circonstruct.

Ontwerp & realisatie: Webtimaal