materialen

Tapijt

Vloeivloer

Houten vloeren

Kurk

Marmoleum

Rubber

houten vloeren

Deze eiken vloerdelen zijn van gebruikte eiken constructiematerialen, veelal eiken balken draagconstructies. Door het natuurlijke drogingsproces dat de balken in de constructie gedurende decennia hebben gehad krijgen ze een zeer doorleefde en karakteristieke uitstraling. Door optimaal gebruik te maken van het aanbod aan eiken balken belasten we ons milieu op deze manier zo weinig mogelijk. De oppervlaktebehandeling  met een 100% natuurlijke, oxidatief drogende, afbreekbare hardwaxolie, maakt het plaatje compleet. De eiken vloerdelen zijn geschikt voor het leggen op vloerverwarmingssysteem.

Portfolio project

circonstruct

Waarom hoeten vloeren

Wij werken met natuurproducten. Wij werken vrijwel uitsluitend met FSC-hout en volgen alle Europese regelgeving op milieugebied. Bovendien zijn al onze producten Cradle to Cradle™, EUTR of CE gecertificeerd. 

De eikenhouten vloeren zijn standaard in ruim 50 verschillende kleurtinten te verkrijgen. Hiernaast bieden we echter ook de mogelijkheid jouw eigen vloer te creëren. Patronen zoals de visgraat, hongaarse punt zijn mogelijk. Kortom in verschillende patronen, lengtes, breedtes en sorteringen. Behalve het plaatsen van deze eikenhouten vloeren, renoveren wij ook bestaande vloeren. Denk aan het schuren en oliën ervan.

Circonstruct B.V.

Samen staan wij sterk! Door samen te werken met onze partners op het gebied van duurzame vloeroplossingen komen wij stapje dichterbij totale circulariteit op het gebied van vloerafwerking.

Auteursrecht © 2021 Circonstruct.

Ontwerp & realisatie: Webtimaal