Onze diensten

Wat wij aanbieden

Oude materialen nemen wij mee voor recycling. Op die manier zorgen wij er voor dat de materialen die wij verbruiken ook weer teruggegeven worden aan de natuur.

Vloerafwerking

Het leveren en plaatsen van hoogwaardige vloerafwerking

Raambekleding

Horizontale jaloezieen, rol- en paneelgordijnen, vitrage, gordijnen en plisse

Meubilair

Bij ons kan je terecht voor alle kantoormeubilair. Denk aan zit en statafels, stoelen en de werkplek.

Verwijderen oude vloeren

Behalve het leveren en plaatsen van nieuwe vloeren, nemen wij ook de oude vloer in.

Traprenovatie

Uitgekeken op jouw huidige trap? Voorzie je trap van een volledige traprenovatie.

Vloerkleden / Karpetten

Tapijt, tapijttegels, pvc vloeren, vinyl, rubber, vloerkleden, borstel- en entreematten

Projectmanagement

Werkomschrijving, offerte uitvraag, contractering, planning en oplevering

Ook een prachtige en duurzame vloer?

Vloerafwerking

De vloerafwerking zal op een goede manier gerealiseerd moeten worden. Bij ons krijgt je een hoogwaardige vloerafwerking . Ga voor een stijlvolle uitstraling en kies jouw favoriete vloer uit ons ruime assortiment. Wij hebben een ruime ervaring en onze medewerkers helpen jou graag bij een eerlijk en goed advies. Hierbij wij nemen wij het totale wensen mee, denk ook aan de plinten, schoonloopmat en het materiaal en de schoonmaak ervan.

Raambekleding

Met mooie en goede raambekleding creëer je een positieve sfeer. Naast het creëren van sfeer, moet raambekleding ook functioneel zijn. Bij ons heb je de keuze uit een ruim assortiment van raamdecoratie. Kies je voor een gordijn, een jaloezie of een vitrage. Heb je geen idee wat voor jou de beste optie is? Onze collega’s voorzien jou graag van deskundig advies op maat.

Meubilair

Bij ons kan je terecht voor alle kantoormeubilair. Denk aan zit en statafels, stoelen en de werkplek. Hierbij vinden wij duurzaamheid en circulariteit van groot belang. We zijn onafhankelijk in de merk / fabrikant en denken graag met jou mee. Behalve de levering en plaatsen, kunnen wij ook meedenken in de inname van de oude kantoor – meubilair en geven wij deze graag een nieuwe eigenaar.

Slopen / verwijderen oude vloeren

Behalve het leveren en plaatsen van nieuwe vloeren, nemen wij ook de oude vloer in. Hierbij bekijken wij, hoe ver het materiaal teruggebracht kan worden en wat de mogelijkheden zijn om de bestaande ondervloer te voorzien van een nieuwe vloer. Hierbij kijken we eerst naar de huidige situatie en wensen en maken wij een goed advies.

Traprenovatie

Ben je uitgekeken op jouw huidige trap? Een mooie oplossing is om jouw trap te voorzien van een volledige traprenovatie. Met bijvoorbeeld overzettreden van laminaat (HPL/CPL), eikenhout, of PVC krijgt jouw trap een volledig nieuwe uitstraling die voldoet aan al jouw wensen. De mogelijkheden zijn eindeloos. Van een klassieke houten trap tot een strak design. Ook het volledig voorzien van een houten trap, behoort tot onze mogelijkheden.

Vloerkleden / karpetten

Met onze unieke serie karpetcollecties gaan wij uit van de kracht van restmateriaal. In plaats van te eindigen op de vuilnisbelt worden de materialen hergebruikt en verwerkt tot prachtige karpetten. Hierbij kunnen wij schakelen met diverse fabrikanten. Tevens zijn er mogelijkheden om de karpetten te laten festoneren.

Projectmanagement

Wanneer jij projectmanagement inschakelt bij kantoorrenovaties, krijgt je vaak te maken met een projectmanager. Een projectmanager is de verbinding tussen de opdrachtgever en de ontwerpende, bouwende en uitvoerende partijen. 

Projectmanagement bij kantoorrenovaties

Wij voeren het projectmanagement zelf uit indien onze kernactiviteiten: ontwerp, vloerbedekking, raambekleding en kantoormeubilair in één project samen komen.

Circonstruct B.V.

Samen staan wij sterk! Door samen te werken met onze partners op het gebied van duurzame vloeroplossingen komen wij stapje dichterbij totale circulariteit op het gebied van vloerafwerking.

Auteursrecht © 2021 Circonstruct.

Ontwerp & realisatie: Webtimaal